Asus laptop modellek szervize

Notebook típusok ismertetése

Laptop javítás

ASUS laptop szerviz Budapesten.

Az ASUS az egyik legismertebb elektronikai eszközöket, laptopokat és személyi számítógépeket gyártó cég a világon. A tajvani vállalat felkerült a világ száz jelentős vállalatának listájára, Ázsiában a 10 legjelentősebb cég közzé tartozik. Éves szinten óriási forgalmat bonyolítanak le, termékpalettájuk rendkívül széles: okostelefon, laptop, tablet, szerverek, asztali számítógépek, GPS készülékek, számítógépes hardverek és még sok egyéb. Az összes termékben az a közös, hogy a budapesti laptop szervizben valamennyi Asus notebookot szakszerűen megjavítják a hozzáértő szakemberek. Szükség esetén tisztítást és programtelepítést is vállalnak, tehát jó kezekben tudhatod a munkaeszközödet.

Asus laptopok

A cég igyekszik a legtöbb felhasználói réteg számára használható és minőségi notebookokat készíteni. Elsősorban a minőséget tartják szem előtt, az ár részben másodlagos. Az olcsóbb modellek árát a régebbi hardvertípusok beszerelésével igyekeznek alacsonyan tartani. A felhasználók a modellek sorozatszáma, típusszáma alapján deríthetik ki, hogy milyen célra optimális a laptop.

Asus K

Az egyik legolcsóbb és legpraktikusabb Asus modell a K sorozat laptopja. A K sorozat egyik gépe például az Asus K52F, ahol a K a sorozatot, az F a típust jelöli. A számok első része a kijelző átmérőjét jelöli, esetünkben 15 hüvelyk és 1366×768 as felbontású, a második szám, itt a 2-es a generációt jelzi. Az ASUS K52F egy korrekt, olcsó laptop, mely Mobile Intel HM55 Express lapkákra épült, Intel Core i5 520M/430M processzort kapott, mely támogatja a Turbo Boost technológiát is.

Budapest alaplap szerviz

ASUS-ROG alaplap szerviz Budapest

G sorozat – gamer laptopok

Az ASUS külön márkanevet, brendet épített fel a gamerek, játékosok számára. Ezek a gépek különlegesen erős hardvert kaptak, és sorozatukat G betűvel jelöli a cég, bár az utóbbi időben a ROG rövidítést is odabiggyesztik. Az erős hardver alapkövetelmény, és szinte kizárólag diszkrét videokártyával rendelkező modelleket találunk ebben a sorozatban.

A gamer laptopok közé tartozik például az ASUS ROG Strix GL553VE, mely Intel Core i7-es processzort, 8GB memóriát és NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti videokártyát kapott, mely szintén tartalmaz 2GB memóriát.

Multimédiás Asus laptopok

Az N széria kifejezetten médiafájlok lejátszására és manipulálására készült. Ezek a gépek mind kiváló minőségű kijelzőt és hangkártyát kaptak. A videokártya típusa és a hardver erőssége attól függ, hogy milyen médiamunkára szeretné használni a felhasználó a gépet.

Budapesti Asus laptop szerviz

ASUS laptop javítása budapesti szervizben.

Üzleti modellek

Az Asus P és B sorozat modelljei üzleti célú felhasználásra készültek. Ezek a notebookok vékonyabbak egyéb célokra készült társaikhoz képest, a kijelzőjük átmérője maximum 14 hüvelyk. Többnyire elegáns megjelenésű dizájnnal készültek.

Univerzális laptopok

Az A, K és X sorozat gépei, az F sorozathoz hasonlóan többcélú, univerzálisan használható eszközök, melyek változatos hardverrel kerültek a boltok polcaira. A gépek többsége szolid fekete vagy ezüstszürke színben készült el, de találhatunk fehér, figyelemfelkeltő laptopot is közöttük.


Asus és egyéb laptop modellek szervize a fővárosban. A budapesti laptop szervizben az ASUS notebookokat gyorsan és szakszerűen diagnosztizálják, javítják és cserélik az alkatrészeiket, szükség esetén. Az elvégzett tisztításra és munkára garanciát vállal a cég. Néhány további kulcsszó, mellyel érdemes lehet megismerkedni: laptop javítás, ASUS optimalizálás, hardver csere, laptop szerviz Buda, gamer notebook, Budapest notebook javítás.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.